Goodgame Big Farm

48 351x 4 167x

Líbí se vám hra Goodgame Big Farm? Sdílejte ji s přáteli.

URL hry

Odkaz s obrázkem

Vložit hru do stránek

1020x760 (standardní)
1275x950 (125 %)
1530x1140 (150 %)

Další




O hře
Komentáře (696)
Překladač

Goodgame Big Farm

12 414 943×
Ovládání hry: myší, doporučujeme přepnout hru na celou obrazovku v nastavení vpravo nahoře

Big Farm 2.0 je web browserová strategie z farmářského prostředí, kterou po celém světe hraje téměř milion lidí. Váš strýček George už je příliš starý na to, aby se dokázal starat o svou farmu a tak přišla řada na Vás, abyste jeho hospodářství vzali do svých rukou a úspěšně pokračovali ve farmářských šlépějích vašeho strýčka. Farma je momentálně v dost bídném stavu a tvým úkolem je nezahálet a vrhnout se rovnou do tvrdé práce za vybudováním krásného a hlavně prosperujícího hospodářství, které bude plné bohaté úrody a hospodářských zvířat. Sázejte různé plodiny, sklízejte a dále zpracovávejte vaší úrodu, pečlivě se starejte o zvířata a dávejte pozor, aby vaši zaměstnanci byli spokojeni. Všechny hospodářské procesy na farmě jsou dokonale propracované do realistické podoby, takže můžete například využívat zvířata pro práci na poli, vyrábět z vypěstovaných surovin krmivo pro zvířata a zvířata z vaší farmy můžete prodávat ostatním hráčům. O fungování farmy se můžete starat sami, ale lepší varianta bude, pokud si najmete zaměstnance, kteří vám budou pomáhat. Dbejte ale na to, aby měli zaměstnanci co nejlepší pracovní podmínky. Pokud budou zaměstnanci nespokojeni, tak se to nemile podepíše na kvalitě vašich vypěstovaných surovin. Také máte možnost připojit se do ostatním hráčům z celého světa a vytvořit s nimi alianci. Společnými silami pak budete provádět různé úkoly a plnit společné projekty v časovém limitu, čímž bude bude vaše aliance získávat odměny a zvyšovat svou hodnotu.

Návod ke hře Goodgame Bigfarm:

ZÍSKÁNÍ ZLAŤÁKŮ - zlaťáky můžete získat hned několika způsoby. Jedním způsobem je získávání zlaťáků s každou vyšší úrovní, do které se dostanete. Dalším způsobem je plnění úkolů, které ve hře dostanete. Poslední možností je nákup zlaťáků prostřednictvím Goodgame eshopu.

PRÉMIOVÉ ZBOŽÍ - prémiové zboží na farmu vám poskytuje řadu výhod. Obecně se dá říci, že prémiové zboží zrychlí a značně zjednoduší hraní hry. Například nemusíte čekat na produkci surovin, máte hotové krmivo pro zvířata, které nemusíte mlít a můžete ho rovnou prodávat. Dále získáte více zkušenostních bodů a díky tomu budete úrovněmi postupovat rychleji.

VYLEPŠOVÁNÍ BUDOV - budovy na farmě je nutné vylepšovat proto, aby se zvýšil jejich výrobní potenciál. Například mlýn bude s každým vylepšením rychlejší a domy pro zaměstnance nabídnou větší kapacitu. Největší výhodou vylepšování budov je ale to, že budete šetřit drahocenný prostor na vaší farmě.

UMÍSTĚNÍ A UVOLNĚNÍ DEKORACÍ - pokud chcete odebrat dekoraci, tak musí být nejprve kompletně postavená. Následně stačí na dekoraci kliknout a vybrat možnost pro odebrání v kulaté nabídce. Dekorace poté zmizí z vaší farmy a objeví se v inventáři. Dekoraci z inventáře můžete opět kdykoliv umístit zpět na vaší farmu pomocí menu ve spodní části obrazovky.

ZAMĚSTNANCI A JEJICH SPOKOJENOST - zaměstnanci jsou na vaší farmě téměř nepostradatelní, protože díky nim ušetříte spoustu zlatých. Čím více budou zaměstnanci spokojeni, tím pečlivěji budou odvádět svou práci. Pokud budou ale nespokojeni, výrobní náklady se budou zvyšovat a zaměstnanci nebudou tak efektivní. Pro udržení spokojenosti zaměstnanců je nutné mít na farmě dostatek dekorací, u kterých se zabaví.

ROZŠÍŘENÍ FARMY - kolem vaší farmy je k dipozici spousta nevyužitého prostoru, na který můžete kliknout a koupit si ho buď za zlaté nebo za "farmdollary".

Rozbalit popis

Nejhranější hry včera

Tvoje posledně spuštěné hry

Žádné hry zatím nebyly spuštěny.

Nastavení © 2004 - 2024 Superhry.cz ® - Online hry zdarma
Online hry MMO Hry Nápověda, Podmínky použití Kontakt & Přidání hry
toplist
PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Heslo:
Login

Obnovení hesla Nová registrace